Diensten

Er zijn bijna geen bedrijven meer, die zonder netwerk kunnen functioneren. Denk alleen maar eens aan het probleem van het maken van een backup. Heb je een netwerk met een Server, dan kan dit automatisch gedaan worden. Hierdoor hoeft niemand een extra taak te krijgen om dit handmatig elke dag te verzorgen. Veiligheid van bedrijfs data, is van groot belang. Belangrijk is ook het veilig stellen van data. De data kan bewaard worden buiten het bedrijfspand. Data blijft bewaard, zelfs wanneer het bedrijf volledig zou afbranden. Een goede netwerk structuur is van het grootste belang. Ook hiervoor kunnen wij niet alleen een adviserende rol spelen, maar ook alle stappen die nodig zijn verzorgen
Wij onderhouden niet alleen voor onze klanten het netwerk, maar zullen ook steeds het netwerk ‘up to date’ houden. Dit betekend dat er ook in veel gevallen nieuwe hardware moet worden geinstalleerd. Dit is voor ons geen probleem, daar dit voor ons dagelijks werk is.

Hardware is uitsluitend van het A-merk en staat borg voor de beste prijs/prestatie verhouding.

Waarom meer betalen als nodig is.
Onze hoofd groepen zijn als volgt onderverdeeld in ,

Netwerk beheer
Systeem beheer

Web-design en realisatie (met name database ondersteunde website’s) Website’s die u als klant zelf kunt veranderen en onderhouden. Zonder tussen komst van andere, 7 dagen per week 24 uur per dag World Wide te benaderen.

Verkoop en installatie PC ’s en Notebooks
Verkoop en installatie netwerk en Servers